Kapper Solounge is al meer dan 15 jaar een gerenomeerde waarde in Hasselt en ver daar buiten. Wij zijn dan ook gekend door steeds de meest vernieuwende kapsels en kleurtechnieken te gebruiken waardoor u altijd zeker bent van een kapsel dat perfect past bij uw persoonlijkheid.

Keratine Wax Extensions

Keratine of wax extensions zijn gemaakt van 100% menselijk haar en hebben een natuurlijke slag waardoor het samenkomt met het eigen haar. Na een aantal wasbeurten passen de eigen haren zich aan zodat dit een geheel vormt.

Hairextensions by Solounge volgt een techniek waarmee de keratine zacht wordt en zich met het eigen haar versmelt en blijft wel tot 4 maanden mooi zitten. Achteraf wordt de keratine opnieuw zacht gemaakt met een oplosmiddel en worden de extensions verwijderd uit het eigen haar.

Microrings Extensions

Microrings of I-Tipextensions is een methode die niet schadelijk is voor het haar doordat er zich een laagje siliconen in de microring bevindt waardoor losse lokjes werden vastgesmolten aan de top.
Als erkende biokapper wordt u dan ook verzekerd dat er geen lijm of warmtetang gebruikt wordt voor het vastzetten van de extensions.
Deze extension zijn 2 maal herbruikbaar en blijven 2 tot 3 maanden zitten. Door het gebruik van microrings extensions krijgen je haren meer volume en kan ook aangebracht worden met 100% natuurlijk haar.

Wefts Weaving

Weft hairextensions of weaving worden ook haarmatten genoemd en zijn vervaardigd met de hoogste kwaliteit van 100% menselijk haar van Remy, wat betekent dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen en ben je gerust dat je haar geen knopen zal vormen, het zacht aanvoelt en gemakkelijk te doorkammen.
Deze methode is eerder geschikt voor mensen met dik haar en Solounge Haircreations raad aan om het haar slechts 1 keer per week te wassen met een GH1shampoo en een GH2conditioner. Om te verwijderen knippen we de draad gewoon door en kan de weft er gewoon afgehaald worden.

Microrings Wefts

 

Ook hier gebruikt Solounge als beste kapper deze weft hairextensions met microringen, waardoor het haar niet beschadigd wordt en blijft het wel 2 maanden goed zitten. Kristof gebruikt hierbij verschillende kleuren van microringen zodat je altijd de juiste kleur bij de hairextensions hebt
Deze methode is aangeraden voor mensen met fijn of dun haar omdat deze techniek wordt toegepast dicht tegen de hoofdhuid.